Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vuurwerk
Vuurwerk
<p>Wie vroeger in Mary King's Close stierf, had de pest. Maar nu is er iemand gemarteld en vermoord. Inspecteur Rebus ziet een Ierse connectie, maar zijn mee... »
 
 
 
 
 

Een lied voor duistere tijden
Een lied voor duistere tijden
<p>Wanneer zijn dochter Samantha midden in de nacht belt, weet John Rebus meteen ze slecht nieuws brengt. Haar man is al twee dagen vermist. Rebus vreest het... »
 
 
 
 
 

Death Is Not the End
Death Is Not the End
 »
 
 
 
 
 

Gerechtigheid
Gerechtigheid
Er vinden gruwelijke moorden plaats in verschillende delen van Schotland. Iemand imiteert de legendarische seriemoordenaar Bible John. Of is een oude bekende... »
 
 
 
 
 

Een kwestie van bloed
Een kwestie van bloed
Inspecteur Rebus komt net uit het ziekenhuis, met zijn handen nog in het verband, wanneer hij betrokken raakt bij een schietpartij op een school ten noorden ... »
 
 
 
 
 

Strip Jack
Strip Jack
Gregor Jack, MP, well-liked, young, married to the fiery Elizabeth - to... »
 
 
 
 
 

Ontmaskering
Ontmaskering
Het Schotse parlementslid Gregor Jack wordt betrapt met een prostituee. Terwijl de pers bloed wil zien, doen Jacks vrienden hun best om hem te beschermen. Ma... »
 
 
 
 
 

Laatste ronde
Laatste ronde
een inspecteur Rebus thriller

Anderhalve week voor zijn officiĆ«le pensioendatum wordt Rebus opgezadeld met een van de ingewikkeldste zaken uit zijn loopbaa... »
 
 
 
 
 

Die Tore der Finsternis
Die Tore der Finsternis
Ein Inspector-Rebus- Roman »