Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

grote Oranje-voetbalquizboek
grote Oranje-voetbalquizboek
In 2010 is het zover: het WK voetbal! Zuid-Afrika is het gastland en natuurlijk is Oranje er weer bij. De Oranjekoorts neemt nu al ernstige vormen aan, ieder... »
 
 
 
 
 

De Coolsingel bleef leeg
De Coolsingel bleef leeg
<p>Het is precies vijfentwintig jaar geleden dat Hugo Borst het klassieke boek over Feyenoord schreef.
In De Coolsingel bleef Leeg bericht hij op onnavolgbar... »
 
 
 
 
 

Oh vader en moeder, als u mij zoo eens zag
Oh vader en moeder, als u mij zoo eens zag
Dagboeknotitie: 'Weer aan het werk. Half afgevroren voeten en handen. In een loopgraaf met pikhouweel en met water doorweekte grond. Oh, vader en moeder, als... »
 
 
 
 
 

Ach, moedertje
Ach, moedertje
<p>De moeder van Hugo Borst lijdt sinds enkele jaren aan de ziekte van Alzheimer en woont inmiddels op een gesloten afdeling in het Verpleeghuis. In<i> Ach, ... »
 
 
 
 
 

Kappen
Kappen
Zijn liefde voor het voetbal is enorm. Maar het drukst heeft Hugo Borst (Rotterdam, 1962) het toch al jaren met zijn kruistocht tegen foute figuren en verkee... »
 
 
 
 
 

Ma
Ma
Hugo Borst over zijn dementerende moederMa zit hier nu drie weken en elke dag is het raak. Liever zou ik eventjes niet meer gaan. ‘Het is hier verschrikkel... »
 
 
 
 
 

Over vaders en zonen
Over vaders en zonen
Ontroerend en beklemmend beschrijft Hugo Borst het lijden van Joop van Basten in de periode waarin zijn zoon Marco met afkeuring wordt bedreigd. Met Coen Mou... »
 
 
 
 
 

Oh vader en moeder, als u mij eens zoo zag'
Oh vader en moeder, als u mij eens zoo zag'
Dagboeknotitie: `Weer aan het werk. Half afgevroren voeten en handen. In een loopgraaf met pikhouweel en met water doorweekte grond. Oh, vader en moeder, als... »
 
 
 
 
 

Ma & Ach, moedertje
Ma & Ach, moedertje
<p><i>Ma </i>is het ontroerende en vaak geestige verhaal over Hugo's dementerende moeder, de ingrijpende gevolgen van haar aftakelende geest en de onvermijde... »
 
 
 
 
 

Ma
Ma
 »