Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Jump 6
Jump 6
Naast de vele humoristische strips in deze uitgave ook een exclusief stripinterview met freerunningkampioene Noa. Ze ziet er niet alleen heel cool uit, maar ... »
 
 
 
 
 

Land in zicht!
Land in zicht!
 »
 
 
 
 
 

Rembrandt
Rembrandt
 »
 
 
 
 
 

Jump 11
Jump 11
Jump 11 staat in het teken van Lucky Luke! Hij is stoer, hij is snel (duh) en hij is grappig. Bijna net zo grappig als zijn paard, Jolly JUMPer. In dit numme... »
 
 
 
 
 

Rembrandt
Rembrandt
This is a survey of the life and times of Rembrandt van Rijn. From his precocious early work in his native Leyden to his emotional late work and his immense ... »
 
 
 
 
 

Uuterwaerdt
Uuterwaerdt
 »
 
 
 
 
 

Jump 14
Jump 14
Naast de allerbeste strips staat er in deze Jump een exclusief interview met Michiel Hoving, de bedenker, de maker én de stem van tekenfilmster Varkentje Ru... »
 
 
 
 
 

Vroeg werk
Vroeg werk
"Mijn naam is Rembrandt Harmenszoon van Rijn. Ik ben kunstschilder in Amsterdam. Mijn specialiteiten zijn portretten, vaak van mezelf, en bijbelse voorstelli... »
 
 
 
 
 

StripGlossy 29
StripGlossy 29
Eerder verscheen de StripGlossy – het grootste 16+stripblad van Nederland – al met een doorloopcover en nu verschijnt de StripGlossy als één groot kwar... »
 
 
 
 
 

Land in zicht
Land in zicht
De Ruyter is een held. De strip De Ruyter neemt u mee naar zee. Proef de sfeer aan boord, leef mee met de harde strijd tegen de Engelsen. Last van zeeziekte?... »