Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Knock out
Knock out
Een heel gewone knul belandt in de drugshandel. Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Zijn verhaal is niet bepaald geschikt voor watjes. <br/><br/>... »
 
 
 
 
 

Jane
Jane
Een dartel meisje krijgt te maken met een sadistische stiefvader.Een gekwelde jonge vrouw dreigt van het leven te verliezen.Een getraumatiseerde vrouw wordt ... »
 
 
 
 
 

De trein van 10:11
De trein van 10:11
Alexander Wanne is christen en woont met zijn vrouw en dochter en zoon in een stadje aan het spoor in de omgeving van Hannover. Het is 1941 en het ware karak... »
 
 
 
 
 

Musk
Musk
 »
 
 
 
 
 

Jezus leven
Jezus leven
Henk Stoorvogel neemt je in Jezus leven mee naar het hart van Jezus. De belichaming van het goede, een mens uit één stuk, een man met een missie: Jezus ma... »
 
 
 
 
 

De leerling
De leerling
De leerling: leren leven als volgeling van Jezus.De eerste twaalf discipelen waren door Jezus uitverkoren voor een doelgericht leertraject. De opleiding van ... »
 
 
 
 
 

JANE
JANE
 »
 
 
 
 
 

Onderweg met Jozua (5 ex.)
Onderweg met Jozua (5 ex.)
Onderweg met Jozua laat je in twintig korte Bijbelstudies kennis maken met de man die Kanaän veroverde. Hij stondvoor immense uitdagingen, maar was sterk en... »
 
 
 
 
 

G-kracht
G-kracht
Wanneer wij het leven op eigen kracht proberen te leiden, worden we al snel vastgezogen in het moeras van de realiteit. we ploeteren voort door een mix van p... »