Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Orgaandonatie de bijbel en ik
Orgaandonatie de bijbel en ik
Velen zeggen, dat het een daad van naastenliefde en van goed rentmeesterschap is, als wij als christenen, onze organen ter beschikking stellen, zodat zij na ... »
 
 
 
 
 

De engelen van God
De engelen van God
Is het belangrijk te weten, wie en wat de engelen zijn en wat zij doen? Hebben wij iets aan de engelen en kunnen zij iets voor ons betekenen? Wat heeft God a... »
 
 
 
 
 

Met plagen geslagen
Met plagen geslagen
Wie heeft bij de plagen in Egypte ooit gehoord van de Baäl-Sefon? Toch komt hij in de Bijbel voor. Wie heeft ooit gehoord van het kruisteken op de huizen va... »
 
 
 
 
 

Profetie en Toekomst
Profetie en Toekomst
In dit boek hebt u een heel bijzondere toekomstbeschrijving, die niet ontsproten is aan de fantasie van de schrijver, maar gefundeerd is op duidelijke uitspr... »
 
 
 
 
 

De Bijbel en de opvoeding
De Bijbel en de opvoeding
Een aantal ouders heeft het moeilijk met de opvoeding van de kinderen. Het gaat niet zoals zij het graag zouden willen. Hun kinderen reageren heel anders dan... »
 
 
 
 
 

Effectieve evangelisatie
Effectieve evangelisatie
Velen begrijpen niet hoe zij de woorden van de Here Jezus, dat "de velden wit zijn om te oogsten" en dat Hij ons "vissers van mensen" wil maken, kunnen toepa... »
 
 
 
 
 

De geheimen van de offers
De geheimen van de offers
Iedere Bijbellezer weet, dat er in vroegere tijden offers gebracht werden in Israël. Men weet, dat er verschillende soorten offers waren. Maar waarom waren ... »
 
 
 
 
 

Begrafenis of Crematie
Begrafenis of Crematie
Er is een tijd geweest, een zeer lange tijd zelfs, dat het voor christenen vanzelfsprekend was, dat zij na hun sterven begraven werden en niet gecremeerd. On... »
 
 
 
 
 

Het Avondmaal
Het Avondmaal
Er wordt in de diverse kerken heel verschillend gedacht over de betekenis van het avondmaal, wanneer het gevierd moet worden en de wijze waarop het gevierd d... »
 
 
 
 
 

Bijbel en de doop
Bijbel en de doop
Er wordt in de diverse kerken heel verschillend gedacht over de doop. Terwijl de apostel Paulus in Ephese 4 schrijft, dat wij als christenen één geloof in ... »