Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Echtscheiding en hertrouwen
Echtscheiding en hertrouwen
Wat zegt de Bijbel?Als Bijbelgetrouwe christenen hebben wij een bepaalde visie op echtscheiding en eventueel hertrouwen. Wij baseren die visie op enkele teks... »
 
 
 
 
 

Reuzen op aarde
Reuzen op aarde
De Bijbel vertelt ons dat er in het verleden in verschillende tijden reuzen op aarde geweest zijn. Ze waren er niet alleen in de tijd vóór de zondvloed, ma... »
 
 
 
 
 

Het huwelijk in de Bijbel
Het huwelijk in de Bijbel
Regelmatig zijn er mensen die beweren, dat men in de tijd van de Bijbel het huwelijk niet kende. Zij vertellen zonder blikken of blozen, dat men in de tijd v... »
 
 
 
 
 

De Islam en de bijbel
De Islam en de bijbel
Er is bij velen een grote angst voor de uitbreiding, de invloed en de macht van de Islam. De één meent, dat dit overdreven is, terwijl de ander zegt, dat d... »
 
 
 
 
 

Zegen wat is dat
Zegen wat is dat
Het blijkt, dat velen geen idee hebben, wat "de zegen" nu precies is. Zij menen, dat zoals de kerkdienst geopend wordt met het votum, hij afgesloten wordt me... »
 
 
 
 
 

Homoseksualiteit en de Bijbel
Homoseksualiteit en de Bijbel
Wij worden allemaal geconfronteerd met de vraag, hoe wij als christenen moeten staan tegenover homoseksualiteit. Terwijl in de ene kerk homohuwelijken worden... »
 
 
 
 
 

Orgaandonatie de bijbel en ik
Orgaandonatie de bijbel en ik
Velen zeggen, dat het een daad van naastenliefde en van goed rentmeesterschap is, als wij als christenen, onze organen ter beschikking stellen, zodat zij na ... »
 
 
 
 
 

Jeruzalem waar Jezus was
Jeruzalem waar Jezus was
Nadat de schrijver vele malen met gezelschappen door Israël en Jeruzalem gereisd was, neemt hij nu zijn lezers mee op een reis door de stad Jeruzalem. Zo ne... »
 
 
 
 
 

Met plagen geslagen
Met plagen geslagen
Wie heeft bij de plagen in Egypte ooit gehoord van de Baäl-Sefon? Toch komt hij in de Bijbel voor. Wie heeft ooit gehoord van het kruisteken op de huizen va... »