Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Eeuwig zwijgen
Eeuwig zwijgen
Eeuwig zwijgen Auteur Guy Didelez Omslagillustratie Jan de MaesschalkGebaseerd op een persoonlijke getuigenisDe vijftienjarige Janne wordt opgenomen in een p... »
 
 
 
 
 

Pril geluk
Pril geluk
Stien is mijn maatje. Nee, niet mijn vriendin.In het opvanghuis waar ik verblijf, is geen plaats voor echte vriendschap. Hooguit een gevoel van verbondenheid... »
 
 
 
 
 

Veronica
Veronica
 »
 
 
 
 
 

Een kleine wereld vol grote leugens
Een kleine wereld vol grote leugens
Guy Didelez vindt schrijven allesbehalve saai. Hij schrijft immers vooral als hij op reis is. En omdat hij veel boeken wil schrijven, moet hij vaak op reis. ... »
 
 
 
 
 

Het goud van Timboektoe
Het goud van Timboektoe
Over Timboektoe, een mythische stad in het huidige Mali, deden eeuwen geleden de wildste verhalen de ronde. De ongelooflijke rijkdom van de befaamde gouden s... »
 
 
 
 
 

Het pestactieplan
Het pestactieplan
Özlem, de directeur is naar je op zoek. Het is dringend! Het bange muisje liep natuurlijk in de val. Zodra ze weg was, namen Emma, Elsje en Nina haar school... »
 
 
 
 
 

Boeven en blunders
Boeven en blunders
Is er ooit al een inbreker in slaap gevallen tijdens zijn ‘werk’? Werd de Eiffeltoren echt tot tweemaal toe verkocht als schroot? Wat deed een jongetje v... »
 
 
 
 
 

De schat van Orval
De schat van Orval
De Schat Van Orval »
 
 
 
 
 

Frituur paradisio
Frituur paradisio
Tijdens een weekend in de Ardennen leert Sander de buitenaards mooie Alien kennen. De twee spreken af om de week daarop samen naar het optreden van De Kriege... »
 
 
 
 
 

Heksenspel
Heksenspel
Guy Didelez is de auteur van een reeks grappige en fantasievolle heksenboekjes, waarin Trezebelle, Lelijke Lura, Roos Netelroos en Sybille met de Dikke Bi... »