Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Aftellen tot Sinterklaas
Aftellen tot Sinterklaas
Woezel en Pip kunnen niet wachten tot het Sinterklaas is. Ze maken een verlanglijstje, zetten hun schoen en zingen sinterklaasliedjes. En van de Wijze Varen ... »
 
 
 
 
 

In bad
In bad
Gezellig samen met Woezel en Pip in bad. Een bal, een boot, een badeendje. Alles mag mee het water in. Kom je lekker spelen en spetteren? »
 
 
 
 
 

Woezel & Pip en de tijdmachine
Woezel & Pip en de tijdmachine
In de Tovertuin staat een vreemde machine met allemaal lampjes en knopjes. Woezel, Pip en hun vriendjes willen niets liever dan naar binnen, maar de deur zit... »
 
 
 
 
 

Verstoppertje
Verstoppertje
Woezel & Pip spelen verstoppertje met hun vriendjes in de Tovertuin. Hoor je ze giechelen, niezen of stiekem een scheetje laten? In dit vrolijke geluidenboek... »
 
 
 
 
 

Hallo Nederland!
Hallo Nederland!
 »
 
 
 
 
 

Beste vriendjes
Beste vriendjes
De allereerste verhaaltjes van Woezel & Pip zijn terugin een nieuw, kleurrijk jasje met vrolijke nieuwe illustraties.In deze originele verhalen van Guusje Ne... »
 
 
 
 
 

Slaap lekker
Slaap lekker
Een magisch bedtijdverhaal voor elke avond. Met vuurvliegjes blaas je niet alleen de dag, maar ook dit avontuur uit. Droom maar zacht, vriendje. »