Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Verboden te zoenen
Verboden te zoenen
Verboden te zoenen, verboden iets mee te beginnen - eigenlijk zou het gewoon verboden moeten zijn dat er zulke leuke leraren bestaan. Berber verzet zich uit ... »
 
 
 
 
 

4 love
4 love
Fotomodel tot elke prijs?<br/><br/>Karin begrijpt niet waarom een professionele fotograaf als Joey uitgerekend haar als model vraagt voor een nieuwe make-up ... »
 
 
 
 
 

Baby Love
Baby Love
Kim is met de hele klas op werkweek in Parijs geweest. Een superleuk reisje, vooral omdat haar vriend Robin er ook bij was. Eenmaal thuis is de werkelijkheid... »
 
 
 
 
 

Vakantievriendinnen
Vakantievriendinnen
* Eerdere titel (Babylove) kerntitel Jonge Jury 2009, om die reden bezoekt de auteur extra veel middelbare scholen<br/>* Thema: Lovergirl (vrouwelijke varian... »
 
 
 
 
 

4-love
4-love
Fotomodel tot elke prijs?Karin begrijpt niet waarom een professionele fotograaf als Joey uitgerekend haar als model vraagt voor een nieuwe make-up lijn. Ze v... »
 
 
 
 
 

Panda in de val
Panda in de val
Spannende serie voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar over een avontuurlijke tweeling! Meestal vinden Olaf en Lola er niks aan dat hun vader de wereld rondrei... »
 
 
 
 
 

Citostress, turntoestellen en afscheidsfeest
Citostress, turntoestellen en afscheidsfeest
Fleur zit in groep 8 en houdt een dagboek bij, of beter gezegd Een Belangrijke Dingen boek. Daarin schrijft ze over wat ze meemaakt in het laatste jaar op de... »
 
 
 
 
 

Brugklasproof, dropkicks en topvoetbal
Brugklasproof, dropkicks en topvoetbal
Brugklasproof<br/>Hoe zou het zijn op het PC Hooft College? Ik was niet echt zenuwachtig ofzo. Maar gisteravond las ik op msn dat sommige kinderen buikpijn h... »
 
 
 
 
 

Double me, double you, op weg naar de finale
Double me, double you, op weg naar de finale
'En de twaalf punten gaan naar...Sanne en Myla.'Myla vliegt overeind en trekt haar tweelingzusje mee. Ze kunnen het nauwelijks geloven. 'We hebben gewonnen!... »