Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Hotel 13 : fanboek
Hotel 13 : fanboek
Ontdek alles over Hotel 13 in dit leuke fanboek! Met de mooiste foto's van Tom, Anna, Liv en hun vrienden, samen met unieke Hotel 13-ansichtkaarten en de fan... »
 
 
 
 
 

In bad, Babilu
In bad, Babilu
Een leuk kartonboekje met flapjes en met een superzachte en heerlijk ruikende bodylotion. Een ideaal cadeautje! »
 
 
 
 
 

De wesp
De wesp
Bumba en Bumbalu spelen met de bal. Maar pas op! Daar vliegt een wesp! Een leuk kartonboekje met een piepende Bumbaneus waar peuters en kleuters veel plezier... »
 
 
 
 
 

Race tegen de tijd
Race tegen de tijd
Het ziet er helemaal niet goed uit voor Tom en Liv: professor Magellaan zit vast in het verleden en Anna lijkt volledig van de aardbodem verdwenen. Bovendien... »
 
 
 
 
 

K3
K3
Joepie! De grote vakantie komt eraan, en dat betekent hopelijk veel zon en dus ook veel buitenspelen. En als het toch eens regent, dan is er het K3-spelletje... »
 
 
 
 
 

Mega Mindy en de hocus pocus camera
Mega Mindy en de hocus pocus camera
O, wat is Mieke dolverliefd op Toby! Ze wil zo graag een speciale foto maken van haar knappe vlam. Daarom koopt ze een heel bijzonder fototoestel. Een Hocus ... »
 
 
 
 
 

Piet Piraat: Educatief oefenblok 5-6 jaar
Piet Piraat: Educatief oefenblok 5-6 jaar
Piet Piraat: Speel- En Oefenschrift 5-6 Jaar »
 
 
 
 
 

Studio 100 : spel
Studio 100 : spel
 »
 
 
 
 
 

Plop
Plop
20 jaar al neemt kabouter Plop de allerkleinsten mee op avontuur in de wondere wereld van het kabouterbos. Speciaal voor die 20ste verjaardag heeft Plop de m... »