Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Alles anders!
Alles anders!
Alles anders! bespreekt de Bergrede van Jezus zoals beschreven in Matteüs 5. Auteur Gerrit ten Berge schrijft duidelijk en toegankelijk. Alles anders!<br/>i... »
 
 
 
 
 

Volg je mij?
Volg je mij?
 »
 
 
 
 
 

Leren aan de rivier
Leren aan de rivier
 »
 
 
 
 
 

Jouw babyboek
Jouw babyboek
Babyboeken zijn er in tientallen soorten en maten. Een babyboek voor de Nederlandse christelijke markt was er nog niet. <br/><br/>Met korte gedichtjes van ee... »
 
 
 
 
 

Een woord voor elke dag
Een woord voor elke dag
Bijbellezen is leuk. Of niet?<br/>Misschien vind je de Bijbel moeilijk. Of houd je niet van lezen. Je bent niet de enige. Daarom is dit dagboek gemaakt. Met ... »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
Iedereen zoekt houvast in het leven. Iets waaraan je steun hebt, waar je het leven mee door kunt.<br/>In de Bijbel lees je dat Jezus het enige houvast is. Di... »
 
 
 
 
 

Born!
Born!
<p><em>Born!</em> is een adventsdagboek waarin Gerrit ten Berge tieners vanaf 13 jaar helpt om bewust naar kerst toe te leven. De adventstijd en de veertigda... »
 
 
 
 
 

Gaaf!
Gaaf!
'Gaaf!' van Gerrit ten Berge is een bijbels dagboek voor jongeren vanaf 12 jaar. Een jaar lang neemt de auteur je mee door het Oude en het Nieuwe Testament. ... »
 
 
 
 
 

Storm in het bos
Storm in het bos
Storm de eekhoorn woont in het bos. Samen met zijn dierenvrienden beleeft hij bijbelse avonturen.<br/>De 6 verhalen in deze voorleesbundel zijn gebaseerd op ... »
 
 
 
 
 

Schatrijk!
Schatrijk!
Dit dagboek biedt tieners de mogelijkheid om elke dag een stukje uit de bijbel te lezen en te overdenken. De dagstukjes zijn geschreven aan de hand van het g... »