Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Schatrijk set
Schatrijk set
Schatrijk Set 3 Ex »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
Iedereen zoekt houvast in het leven. Iets waaraan je steun hebt, waar je het leven mee door kunt.<br/>In de Bijbel lees je dat Jezus het enige houvast is. Di... »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
‘Houvast’ van Gerrit ten Berge is een Bijbels dagboek voor jongeren. Iedereen zoekt houvast in het leven. In dit dagboek leer je Jezus beter kennen en on... »
 
 
 
 
 

Jouw babyboek
Jouw babyboek
Babyboeken zijn er in tientallen soorten en maten. Een babyboek voor de Nederlandse christelijke markt was er nog niet. <br/><br/>Met korte gedichtjes van ee... »
 
 
 
 
 

Yes!
Yes!
Yes! Hopelijk denk je dat, als je in dit dagboek leest.<br/><br/>Elke dag gaat het over een klein stukje uit MatteÃs, een bijbelboek over Jezus' leven. <br/... »
 
 
 
 
 

Wonder!
Wonder!
 »
 
 
 
 
 

Storm in het bos
Storm in het bos
Storm de eekhoorn woont in het bos. Samen met zijn dierenvrienden beleeft hij bijbelse avonturen.<br/>De 6 verhalen in deze voorleesbundel zijn gebaseerd op ... »
 
 
 
 
 

Gaaf!
Gaaf!
Beschrijving 'Gaaf!' van Gerrit ten Berge is een bijbels dagboek voor jongeren vanaf 12 jaar. Een jaar lang neemt de auteur je mee door het Oude en het Nieuw... »
 
 
 
 
 

Yes!
Yes!
Yes! Hopelijk denk je dat, als je in dit dagboek leest.Elke dag gaat het over een klein stukje uit MatteÃs, een bijbelboek over Jezus' leven. Maar dit dagbo... »
 
 
 
 
 

Wonder! set
Wonder! set
Na het succesvolle Keesje, lieveheersbeestje komt het bekende vader/dochter-duo nu met een sfeervol cadeauboek rond de geliefde Psalm 139.<br/><br/>De warme ... »