Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Een woord voor elke dag
Een woord voor elke dag
Bijbellezen is leuk. Of niet? Misschien vind je de Bijbel moeilijk. Of houd je niet van lezen. Je bent niet de enige. Daarom is dit dagboek gemaakt. Met kort... »
 
 
 
 
 

Verdwijnwoordenboek
Verdwijnwoordenboek
Ooit was ere en woord voor de smart van de fietser met een lekke band: spijkertjeswee. Ooit werd fluks gelanceerd als het ultieme Nederlandse woord voor vlie... »
 
 
 
 
 

Stap voor stap
Stap voor stap
In Stap voor stap staat Gerrit ten Berge stil bij veertien momenten op Jezus' weg naar het kruis. De inspirerende meditatieve teksten zijn toegankelijk gesch... »
 
 
 
 
 

Wonder! display
Wonder! display
 »
 
 
 
 
 

Schatrijk
Schatrijk
Dit dagboek biedt tieners de mogelijkheid om elke dag een stukje uit de Bijbel te lezen en te overdenken. De dagstukjes zijn geschreven aan de hand van het g... »
 
 
 
 
 

Schatrijk!
Schatrijk!
Dit dagboek biedt tieners de mogelijkheid om elke dag een stukje uit de bijbel te lezen en te overdenken. De dagstukjes zijn geschreven aan de hand van het g... »
 
 
 
 
 

Focus
Focus
In dit dagboek wil Gerrit ten Berge - aan de hand van het bijbelboek Lucas - (jong)volwassenen helpen om de focus op God te houden. »
 
 
 
 
 

Alles anders!
Alles anders!
Alles anders! bespreekt de Bergrede van Jezus zoals beschreven in Matteüs 5. Auteur Gerrit ten Berge schrijft duidelijk en toegankelijk. Alles anders!<br/>i... »
 
 
 
 
 

Leren aan de rivier
Leren aan de rivier
 »
 
 
 
 
 

Volg je mij?
Volg je mij?
 »