Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Fantasia III
Fantasia III
Eindelijk is het zover! Dit voorjaar (in april om precies te zijn) verschijnt het verslag van mijn langverwachte derde avontuur in Fantasia. De regenboogdraa... »
 
 
 
 
 

Fantasia IV
Fantasia IV
Op een nacht in de herfst komen Prulletje Prulschrijver en de Regenboogdraak me opnieuw halen voor een reis naar Fantasia. Dit keer heeft Alys, de prinses va... »
 
 
 
 
 

Fantasia V
Fantasia V
Het rijk van Fantasia verkeert opnieuw in gevaar: de vulkaan De Vuurspuwer lijkt uit zijn slaap te zijn ontwaakt en Gaja, de fee van de Aarde en de zus van F... »
 
 
 
 
 

De geheimzinnige kaasdief
De geheimzinnige kaasdief
<P>Op een dag staat er plotseling iemand in Geronimo's kantoor die beweert dat hij de familienaam Stilton niet meer mag gebruiken. Omdat het een beschermde n... »
 
 
 
 
 

De woudprinses
De woudprinses
 »
 
 
 
 
 

Het sprekende woud
Het sprekende woud
Moerassen vol hinderlagen, meedogeloze orken, woeste draken en geheimzinnige stemmen die worden meegevoerd door de wind... dat alles moet de jonge elf Saturn... »
 
 
 
 
 

Bombarie in Brazilie
Bombarie in Brazilie
Hyena vindt het hoog tijd dat Geronimo weer eens uit zijn luie stoel komt. Dit keer werkt hij samen met Wilde Willie om dat voor elkaar te krijgen. Voordat G... »
 
 
 
 
 

Duifje, het spijt me!
Duifje, het spijt me!
Duifje, Het Spijt Me »