Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

MarklinWorld
MarklinWorld
 »
 
 
 
 
 

Fotografisch Atelier Van Dijk Rotterdam
Fotografisch Atelier Van Dijk Rotterdam
François Henri van Dijk (1888-1977) maakte het beeld van Rotterdam tussen 1910 en 1960 veelzijdiger, rijker en invoelbaar. Van Dijk was een Rotterdamse bero... »
 
 
 
 
 

Raymond Depardon
Raymond Depardon
fotograaf en filmer / Photographer and Filmmaker. »
 
 
 
 
 

Sterke Verhalen
Sterke Verhalen
Samen met het Nederlands Fotomuseum geeft Lecturis 'Sterke verhalen' uit. Dit boek verschijnt naar aanleiding van de gelijknamige tentoonstelling die na 1 ju... »
 
 
 
 
 

Wondering
Wondering
Wim van Ophem neemt de kijker in een aantal stappen mee in de persoonlijke leefwereld van een verstandelijk gehandicapte, maar zonder dat hij dit van tevoren... »
 
 
 
 
 

Cas Oorthuys
Cas Oorthuys
De Nederlandse fotograaf Cas Oorthuysheeft tussen het interbellum en de jarenzeventig de wereld afgereisd. De beeldendie hij in die periode maakt zijnenerzij... »
 
 
 
 
 

Sprookje
Sprookje
Onder de titel Troebel Landschap heeft Hans van Asch de afgelopen drie jaar het Nederlands landschap gefotografeerd als een verzameling van verschillende bui... »
 
 
 
 
 

Fotografie Gemeentewerken Rotterdam 1945-1965
Fotografie Gemeentewerken Rotterdam 1945-1965
Een enorm beeldarchief van alledaagse onderwerpen is de erfenis van de Fotografische Dienst Gemeentewerken Rotterdam. In opdracht van alle gemeentelijke afde... »
 
 
 
 
 

Continuation
Continuation
Martin Luijendijk fotografeert architectuur, waarbij hij de scherpte van de technische camera laat contrasteren met onscherpte op de voor- en achtergrond, wa... »