Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Controle!
Controle!
 »
 
 
 
 
 

Confrontatie!
Confrontatie!
Na een traumatische ervaring in Spanje tijdens een weekje vakantie met de familie, probeert Annabel thuis de draad weer op te pakken. Er wordt haar hulp aang... »
 
 
 
 
 

Het geheime ingredient
Het geheime ingredient
De zus van Floortje is ziek! De dokter zoekt in zijn dikke rode boek naar het geheime ingrediënt, nodig om haar beter te maken. Floortje gaat het halen en k... »
 
 
 
 
 

Windkracht 15
Windkracht 15
Tijdens een verblijf op Texel schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de Waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen o... »
 
 
 
 
 

De pinguins in Afrika
De pinguins in Afrika
De Galapagoseilanden liggen aan de evenaar in de Stille Oceaan.Er komen veel bijzondere dieren voor, waaronder pinguïns. Over deze pinguïns gaat dit verhaa... »
 
 
 
 
 

Carrousel
Carrousel
Carrousel – deel vijf in de C-serieNa de scheiding van Mel en Sven is Mel succesvol als fotograaf en Sven heeft een drukke baan als leidinggevende. Voor be... »
 
 
 
 
 

Heimwee
Heimwee
Jamil en Jamila wonen al enige tijd in een vluchtelingenkamp in Syrië.Net als heel veel andere kinderen moesten ze vluchten vanwege de oorlog.Ze leren elkaa... »
 
 
 
 
 

De Droomvallei
De Droomvallei
Dit voorleesinkleurboek is geschreven voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar ongeveer. Het meditatieve avonturenverhaal neemt de kinderen mee naar de ... »
 
 
 
 
 

Controle!
Controle!
Als Marjolein er, na een noodlottig ongeval van haar man, alleen voor komt te staan, verliest ze meer en meer de controle over haar leven. Spanningen om haar... »
 
 
 
 
 

Paal 15
Paal 15
Tijdens een verblijf op Ameland schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de Waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen... »