Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Confrontatie!
Confrontatie!
Na een traumatische ervaring in Spanje tijdens een weekje vakantie met de familie, probeert Annabel thuis de draad weer op te pakken. Dit gaat lastig door mi... »
 
 
 
 
 

De droomvallei
De droomvallei
De Droomvallei, Glitters en glimmers in de nachtDromen, nachtdieren, sterren, voelen met de voeten!Dat zijn de kernwoorden van dit derde deel in de Droomvall... »
 
 
 
 
 

Dierenoptocht in Londen
Dierenoptocht in Londen
Tijger, Puppy, Kitten en Lieveheersbeestje gaan op vakantie naar Londen.Helaas gaat het bij de grens al mis.Ze worden ze opgesloten in het kasteel van Dover.... »
 
 
 
 
 

Censuur
Censuur
Lisa werkt als journaliste voor een plaatselijke krant. Als ze een kritisch stuk over een hoteleigenaar schrijft, wordt ze bedreigd. Ze besluit onder te duik... »
 
 
 
 
 

De pinguïn met heimwee
De pinguïn met heimwee
De pinguïns Pepe en Bo wonen op het eiland Isabela, één van de eilanden van de Galapagoseilanden. Pepe is een levensgenieter en ziet altijd alles positief... »
 
 
 
 
 

Het kasteel met de duizend kamers
Het kasteel met de duizend kamers
Het lang verwachte vervolg op "Het kasteel met de duizend kamers" is af. Nieuwe hilarische avonturen van de muizen Bob en Lot in het bijzondere kasteel. Hond... »
 
 
 
 
 

Contact!
Contact!
Vier jaar in de gevangenis is geen pretje. Zeker niet als veel van de medegevangenen je buitensluiten omdat je niet kan, niet mag praten. Toch is dit voor Em... »
 
 
 
 
 

De dolfijn met sproeten
De dolfijn met sproeten
Een Nieuw Droomvallei leesboek: De dolfijn met sproeten!Een kleurrijk, spannend en vrolijk verhaal over Daan.Kennen jullie Daan al?Daan is een dolfijn. Een d... »
 
 
 
 
 

De Wadden in Vogelvlucht
De Wadden in Vogelvlucht
Tijdens een verblijf op Texel schreven dertien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen op... »