Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Censuur
Censuur
Lisa werkt als journaliste voor een plaatselijke krant. Als ze een kritisch stuk over een hoteleigenaar schrijft, wordt ze bedreigd. Ze besluit onder te duik... »
 
 
 
 
 

Dorp in het donker
Dorp in het donker
 »
 
 
 
 
 

Aangespoelde verhalen
Aangespoelde verhalen
Tijdens een verblijf op Ameland schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van dewaddeneilanden. Het levert een bundel verhalen ... »
 
 
 
 
 

Boekplanner met boek
Boekplanner met boek
Een boek schrijven is een gigantisch project. Niet voor niets zien veel schrijvers er als een berg tegenop. Of ze hangen hun pen aan de wilgen omdat ze volko... »
 
 
 
 
 

De dolfijn met sproeten
De dolfijn met sproeten
Nieuw vrolijk en kleurrijk Droomvallei boek: Daan de Dolfijn met sproeten!<br/><br/>Kennen jullie Daan al?<br/>Daan is een dolfijn. Een dolfijn met sproeten.... »
 
 
 
 
 

Contact!
Contact!
Vier jaar in de gevangenis is geen pretje. Zeker niet als veel van de medegevangenen je buitensluiten omdat je niet kan, niet mag praten. Toch is dit voor Em... »
 
 
 
 
 

De donderwolk van grote beer
De donderwolk van grote beer
Tot grote schrik van zijn huisgenoten blijkt grote beer een donderwolk te hebben. Wat moeten zijn vriendjes doen om hem te helpen?Met dit kinderboek maken er... »
 
 
 
 
 

Vogel Vera in het wonderbos
Vogel Vera in het wonderbos
Een heerlijk voorleesboekje voor de kleintjes: Vogel Vera gaat op stap in het wonderbos<br/><br/>Het bos met paarse bomen en oranje struiken.<br/><br/>Het wo... »
 
 
 
 
 

De kukelkipjes en de zandbak
De kukelkipjes en de zandbak
De haantjes Nie en Ya vervelen zich.Nie heeft van de gaai gehoord dat er een zandbak in de buurt is.Ze gaan op pad met Rooie, de kat.Langs de molen, de kerk ... »