Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Paal 15
Paal 15
Tijdens een verblijf op Ameland schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de Waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen... »
 
 
 
 
 

Contact!
Contact!
 »
 
 
 
 
 

Controle!
Controle!
 »
 
 
 
 
 

De droomvallei
De droomvallei
De Droomvallei, Glitters en glimmers in de nachtDromen, nachtdieren, sterren, voelen met de voeten!Dat zijn de kernwoorden van dit derde deel in de Droomvall... »
 
 
 
 
 

Dierenoptocht in Londen
Dierenoptocht in Londen
Tijger, Puppy, Kitten en Lieveheersbeestje gaan op vakantie naar Londen.Helaas gaat het bij de grens al mis.Ze worden ze opgesloten in het kasteel van Dover.... »
 
 
 
 
 

De pinguins in Afrika
De pinguins in Afrika
De Galapagoseilanden liggen aan de evenaar in de Stille Oceaan.Er komen veel bijzondere dieren voor, waaronder pinguïns. Over deze pinguïns gaat dit verhaa... »
 
 
 
 
 

Censuur
Censuur
Lisa werkt als journaliste voor een plaatselijke krant. Als ze een kritisch stuk over een hoteleigenaar schrijft, wordt ze bedreigd. Ze besluit onder te duik... »
 
 
 
 
 

De dolfijn met sproeten
De dolfijn met sproeten
Een Nieuw Droomvallei leesboek: De dolfijn met sproeten!Een kleurrijk, spannend en vrolijk verhaal over Daan.Kennen jullie Daan al?Daan is een dolfijn. Een d... »
 
 
 
 
 

De Wadden in Vogelvlucht
De Wadden in Vogelvlucht
Tijdens een verblijf op Texel schreven dertien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen op... »
 
 
 
 
 

Controle!
Controle!
Als Marjolein er, na een noodlottig ongeval van haar man, alleen voor komt te staan, verliest ze meer en meer de controle over haar leven. Spanningen om haar... »