Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De ijsmakers
De ijsmakers
Vijf generaties ijsmakers geven hun geheimen aan elkaar door, maar ook de plicht om het familiebedrijf over te nemen. Giovanni Talamini besluit met deze trad... »
 
 
 
 
 

Vogels huilen niet
Vogels huilen niet
Vogelopvang Vogelklas Karel Schot verzorgt zieke, gewonde en jonge vogels die in Rotterdam en omgeving worden gevonden. Jaarlijks vangen ze ongeveer 7.000 vo... »
 
 
 
 
 

Het groot kerstverhalenboek
Het groot kerstverhalenboek
<i>Het groot kerstverhalenboek</i> is een bundeling van meer dan dertig Nederlandse schrijvers, dichters en cabaretiers. Een uniek kerstboek over de kerst­ ... »
 
 
 
 
 

Het boek der boeken
Het boek der boeken
‘Mevrouw Andacheh laat het ene na het andere tapijt zien, steeds weer een ander land, steeds weer een andere stad: Isfahan, Heriz, Tabriz, Nain, Bijar. Ze ... »
 
 
 
 
 

Jouw toekomst is mijn toekomst
Jouw toekomst is mijn toekomst
Omar, Mohamad, Heba en Pouya dragen allemaal zuivere herinneringen aan hun geboorteplek met zich mee. 'De mooiste knikkers', in een winkeltje gekocht door ee... »
 
 
 
 
 

Het wonder dat niet omvalt
Het wonder dat niet omvalt
Al vijf jaar brengt Ernest van der Kwast odes aan mensen die kleur geven aan de stad. Van de glazenwasser van het grootste gebouw van Nederland, die drie maa... »
 
 
 
 
 

De familie Lazuriet
De familie Lazuriet
De familie Lazuriet is de allerrijkste familie van de wereld, maar ze stinken wel een beetje. De kinderen James en Victoria krijgen alles wat ze willen. Een ... »
 
 
 
 
 

Giovanna's navel
Giovanna's navel
Dit boek bevat een novelle en vier verhalen, waarin de hoofdpersonen terugkijken op hun levens, getekend door toevalligheden, impulsieve beslissingen en gemi... »
 
 
 
 
 

Stage of Being
Stage of Being
 »
 
 
 
 
 

Mama Tandoori
Mama Tandoori
Zijn vader is er zeker van: het wordt een meisje. De geboortekaartjes voor Eva van der Kwast liggen al bij de drukker. Als Ernest in 1981 in het hospitaal va... »