Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De familie Lazuriet
De familie Lazuriet
De familie Lazuriet is de allerrijkste familie van de wereld, maar ze stinken wel een beetje. De kinderen James en Victoria krijgen alles wat ze willen. Een ... »
 
 
 
 
 

Het boek der boeken
Het boek der boeken
‘Mevrouw Andacheh laat het ene na het andere tapijt zien, steeds weer een ander land, steeds weer een andere stad: Isfahan, Heriz, Tabriz, Nain, Bijar. Ze ... »
 
 
 
 
 

Jouw toekomst is mijn toekomst
Jouw toekomst is mijn toekomst
Omar, Mohamad, Heba en Pouya dragen allemaal zuivere herinneringen aan hun geboorteplek met zich mee. 'De mooiste knikkers', in een winkeltje gekocht door ee... »
 
 
 
 
 

Giovanna's navel
Giovanna's navel
Dit boek bevat een novelle en vier verhalen, waarin de hoofdpersonen terugkijken op hun levens, getekend door toevalligheden, impulsieve beslissingen en gemi... »
 
 
 
 
 

Soms zijn dingen mooier als er mensen klappen
Soms zijn dingen mooier als er mensen klappen
Ben Zoref is ontstaan in een tijd dat het geluk uit de hemel viel al vond zijn Poolse moeder het leven te duur als ze het in zloty s omrekende. Nu is Ben r... »
 
 
 
 
 

De ijsmakers
De ijsmakers
Helemaal in het noorden van Italië ligt de vallei van de ijsmakers: een tiental dorpjes dat al generaties lang gespecialiseerd is in het bereiden van ijs. V... »
 
 
 
 
 

Mama Tandoori
Mama Tandoori
Mama Tandoori is het geromantiseerde verhaal van de Indiase moeder van Ernest van der Kwast. Ze leeft bij het motto ‘Gratis is goed’ en heeft altijd een ... »