Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kloosters in Friesland
Kloosters in Friesland
Geen Nederlandse provincie is zo gevormd door de kloosters als Friesland en nergens is die erfenis ook weer zo uit het landschap en de herinnering uitgewist.... »
 
 
 
 
 

De prijs
De prijs
Wanneer de mobiele game PrizeTag – waarin mensen op elkaar ‘jagen’ voor geld – een bescheiden hit wordt, lijft de mysterieuze organisatie Sixtus make... »
 
 
 
 
 

Quarantaine
Quarantaine
Quarantaine is het spannende debuut van Erik Betten. Een actuele thriller over een dodelijke bacterie – en een overheid die ondenkbare maatregelen neemt.

... »
 
 
 
 
 

Vmbo-t/havo 2
Vmbo-t/havo 2
Geschiedeniswerkplaats / Vmbo-T/Havo 2 / Deel Informatieboek »
 
 
 
 
 

Reisgids Friese Elfsteden
Reisgids Friese Elfsteden
inspiratie en bezinning in Frysln. Deze reisgids is tegelijk hetzelfde en heel anders dan andere gidsen... »
 
 
 
 
 

De Fries
De Fries
In dit boek doet Erik Betten een poging om dieper door te dringen tot de Friese identiteit. Want wanneer ben je een Fries? Moet je dan Fries kunnen spreken? ... »
 
 
 
 
 

In echte Fries?
In echte Fries?
 »
 
 
 
 
 

Het boek van de Ee
Het boek van de Ee
Op de kaart zijn de Dokkumer Ee en het Grootdiep een blauwe lijn, een waterloop als alle andere. Maar voor wie aan de oever heeft gestaan, zijn brood heeft v... »
 
 
 
 
 

Terpen- en Wierdenland
Terpen- en Wierdenland
De geschiedenis van het Noord-Nederlandse kustgebied – het land van de terpen en wierden – kent maar twee echte hoofdrolspelers: de mens en het water. D... »