Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Twee gezichten
Twee gezichten
<br/>Als Kristel nog even teruggaat naar huis om geld te halen, hoort ze haar man Jonathan aan de telefoon zeggen dat ‘hij binnenkort van haar af zal zijn’... »
 
 
 
 
 

Kwaad bloed
Kwaad bloed
Silva is de Kurt Wallander van Zuid-Amerika BOOKLIST

De helikopter begon opeens hevig te schudden, als een kadaver dat door een jakhals bij de keel werd ge... »
 
 
 
 
 

Gestoord
Gestoord
Als Maaike, een vierendertig jarige vrijgezelle juriste<br/>bij een bank, op een dag haar auto op een andere<br/>plek in de parkeergarage van het bankgebouw<... »
 
 
 
 
 

Sophie en de bijzondere meneer Tork
Sophie en de bijzondere meneer Tork
Sophie heeft mama nog nooit zo boos gezien. Ze is er zelfs een beetje bang van. En zij niet alleen. Ook Charlie glipt snel naar buiten bij het horen van mama... »
 
 
 
 
 

Twee gezichten
Twee gezichten
Als Kristel nog even teruggaat naar huis om geld te halen, hoort ze haar man Jonathan aan de telefoon zeggen dat 'hij binnenkort van haar af zal zijn'. In de... »
 
 
 
 
 

Kwaad bloed
Kwaad bloed
Na een jaar samen met Alex op Kreta voeltKristel zich er helemaal thuis. Haar baan bijhet makelaarskantoor van de EngelsmanLionel is misschien wat rustig, ma... »
 
 
 
 
 

Kwaad bloed
Kwaad bloed
Na een jaar samen met Alex op Kreta voelt Kristel zich er helemaal thuis. Haar baan bij het makelaarskantoor van de Engelsman Lionel is misschien wat rustig,... »