Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Beste vriend
Beste vriend
De beste vriend van de mens is de hond. Toch lijkt de hoofdpersoon in de verhalen die Douschka Meijsing onder de titel <i>Beste vriend</i> heeft verzameld zi... »
 
 
 
 
 

En liefde in mindere mate
En liefde in mindere mate
Tussen 1961 en 2012 hield Doeschka Meijsing een dagboek bij. Daarin deed ze verslag van haar vriendschappen en verliefdheden, van de reizen die ze maakte en ... »
 
 
 
 
 

Rudy kaousbroek
Rudy kaousbroek
 »
 
 
 
 
 

Over de liefde
Over de liefde
In <em>Over de liefde</em> wordt een vrouw verlaten: haar derde lange liefdesrelatie is stukgelopen, zonder dat zij een idee heeft waardoor, door wie of waar... »
 
 
 
 
 

Ethel portnoy
Ethel portnoy
 »
 
 
 
 
 

Liefdevolle rivaliteit
Liefdevolle rivaliteit
‘Op de vooravond van je vertrek naar Italië, even van mij een afscheidsgroet. Ik vind het een beetje droevig dat je gaat. Maar misschien zien wij elkaar i... »
 
 
 
 
 

Titel onbekend
Titel onbekend
Een bloedstollende historische roman over een eigenwijze abt uit Groningen die ten strijde trekt tegen het onrecht ndash al moet hij daarvoor te voet naar Ro... »
 
 
 
 
 

Cadeautje hoort erbij display
Cadeautje hoort erbij display
Doeschka Meijsing die voor haar roman Over de liefde niet alleen de ako Literatuurprijs maar ook de F. Bordewijkprijs en de Opzij Literatuurprijs ontving kee... »