Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vuur en zijde
Vuur en zijde
<i>Vuur en zijde</i> lijkt in de verte op het verslag van een driehoeksverhouding: er is een vrouw, die is bij een verkeersongeluk omgekomen, en de tweeperso... »
 
 
 
 
 

En liefde in mindere mate
En liefde in mindere mate
Tussen 1961 en 2012 hield Doeschka Meijsing een dagboek bij. Daarin deed ze verslag van haar vriendschappen en verliefdheden, van de reizen die ze maakte en ... »
 
 
 
 
 

De weg naar Caviano
De weg naar Caviano
Zeven vrienden en een hond vieren vakantie in Caviano, aan de rand van het Lago Maggiore. De vakantie-idylle raakt verstoord als een van hen, de door iederee... »
 
 
 
 
 

Robinson
Robinson
Robinson is zeventien jaar en gaat naar een nieuwe school. Het jaar begint vol verwachtingen, maar Robinson lijdt onder de alomtegenwoordigheid van haar moed... »
 
 
 
 
 

Over de liefde
Over de liefde
In <em>Over de liefde</em> wordt een vrouw verlaten: haar derde lange liefdesrelatie is stukgelopen, zonder dat zij een idee heeft waardoor, door wie of waar... »
 
 
 
 
 

100% chemie
100% chemie
100% chemie is een kleine familiekroniek, geschreven via de achterdeur. Als de ik-persoon haar moeder probeert te betrappen op het verleden loopt zij telkens... »
 
 
 
 
 

Cadeautje hoort erbij display
Cadeautje hoort erbij display
Doeschka Meijsing die voor haar roman Over de liefde niet alleen de ako Literatuurprijs maar ook de F. Bordewijkprijs en de Opzij Literatuurprijs ontving kee... »
 
 
 
 
 

Rudy kaousbroek
Rudy kaousbroek
 »
 
 
 
 
 

Titel onbekend
Titel onbekend
Een bloedstollende historische roman over een eigenwijze abt uit Groningen die ten strijde trekt tegen het onrecht ndash al moet hij daarvoor te voet naar Ro... »