Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Jaarboek binnenvaart
Jaarboek binnenvaart
 »
 
 
 
 
 

Alle locomotieven vooruit
Alle locomotieven vooruit
<p>'Alle locomotieven vooruit' is een onmisbaar voorleesboek voor alle fans van Thomas de stoomlocomotief en andere treinliefhebbers!

Ken jij Thomas de stoo... »
 
 
 
 
 

De Italiaanse keuken
De Italiaanse keuken
<i>De Italiaanse keuken</i> is een collectie recepten, doordrenkt met de geuren en smaken van Italië. Het bevat smakelijke, aromatische antipasto, gerechten... »
 
 
 
 
 

Winterboek
Winterboek
 »
 
 
 
 
 

40 worden, niets dan voordelen
40 worden, niets dan voordelen

Fijn om 40 te zijn!



Mensen op wie je een oogje hebt, zijn mogelijk binnenkort gescheiden. Mannen worden knapper naarmate ze ouder worden Je bent... »
 
 
 
 
 

Zoete en hartige hapjes
Zoete en hartige hapjes
<b>Zoete en hartige hapjes</b> bevat een klassieke combinatie van smakelijke lekkernijen waarvan je heerlijk kunt genieten in combinatie met je favoriete war... »
 
 
 
 
 

Pasta
Pasta
<p>Met de 30 receptkaarten van 'Pasta' ontdek je allerlei soorten pastarecepten, van klassiekers als pasta bolognese, spaghetti aglio e olio en mac & cheese ... »
 
 
 
 
 

Dichters op vinyl
Dichters op vinyl
Al vijfenzeventig jaar klopt het hart van De Bezige Bij op de maat van de poëzie. Om dat eens te meer te benadrukken én te vieren, pakt de uitgeverij ter g... »
 
 
 
 
 

Schatten uit het veen
Schatten uit het veen
Schatten uit het Veen schetst een indrukwekkend beeld van de geloofswereld en rituelen van onze voorouders in NoordwestEuropa. »
 
 
 
 
 

Top 2000
Top 2000

Tien jaar liedjes, lijstjes en verhalen



Het fenomeen Top 2000 behoeft sinds haar eerste jaargang in 1998 eigenlijk geen introductie meer. Miljoenen Neder... »