Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

The Incredibles
The Incredibles
Bob Parr en zijn vrouw Helen behoorden vroeger tot de groep van 's werelds grootste misdaadbestrijders. Levens redden en het kwaad bestrijden was hun dagelij... »
 
 
 
 
 

The Jungle Book
The Jungle Book
Als de ouders van Mowgli hem achterlaten in de jungle wordt hij opgevoed door een roedel wolven. Maar als de tijger Shere Khan in de jungle wordt gesignaleer... »
 
 
 
 
 

Lightyear
Lightyear
Dit sci-fi actie avontuur vertelt het achter grond verhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor de bekende speelgoedfiguur uit de... »
 
 
 
 
 

Super color parade
Super color parade
Disney Cars super color parade »
 
 
 
 
 

Coco
Coco
Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek verboden is in zijn familie, wil Miguel dolgraag net zo beroemd worden als zijn i... »
 
 
 
 
 

Finding Dory
Finding Dory
De vriendelijke, vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met Nemo en Marlin, wanneer ze zich weer herinnert wie haar ouders zijn. Ga mee me... »
 
 
 
 
 

Finding Nemo - Op zoek naar Ne-Who?
Finding Nemo - Op zoek naar Ne-Who?
Nemo ziet zijn vriendin Dory na een hele tijd weer terug. Maar ze kan zich de kleine vis helemaal niet herinneren. Hoe kan hij haar geheugen opfrissen? »
 
 
 
 
 

Olaf's verjaardag
Olaf's verjaardag
Anna en Elsa organiseren een verjaardagsfeest voor Olaf. Maar het is geheim! Ze moeten hem dus bezighouden terwijl hun vrienden alles klaarzetten. Anna, Elsa... »
 
 
 
 
 

Disney's Toy Story - Bang voor Rex
Disney's Toy Story - Bang voor Rex
Rex is bang dat hij tekortschiet als dinosaurus. Maar samen met Andy blijkt hij wel degelijk een angstaanjagend, wil dier! »
 
 
 
 
 

WALL-E - Ruimtereis
WALL-E - Ruimtereis
WALL-E houdt zich uit alle macht vast aan het ruimteschip. Hij moet EVE redden! Maar bij de gedachte aan EVE droomt hij weg... »