Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Finding Nemo - Nemo slaat van zich af
Finding Nemo - Nemo slaat van zich af
Nemo doet mee met een potje parelvolleybal. Zijn vader Marlin maakt zich zorgen dat hij misschien niet zo goed kan spelen door zijn kleine vin. Maar dat is n... »
 
 
 
 
 

Cars 3
Cars 3
Piston Cup-winnaar Bliksem McQueen staat voor de grootste uitdaging in zijn carrière. Een nieuwe generatie racewagens - de Next Gens - winnen race na race. ... »
 
 
 
 
 

Frozen
Frozen
Het koninkrijk Arendelle is door de toverkracht van Prinses Elsa in een ijswereld veranderd. Elsa is de bergen in gevlucht, bang voor haar eigen mysterieuze ... »
 
 
 
 
 

Cars 3
Cars 3
Overrompeld door een nieuwe generatie van razendsnelle racers, is de legendarische Bliksem McQueen gedwongen om de sport die hij zo lief heeft te verlaten na... »
 
 
 
 
 

Finding Dory
Finding Dory
Dory heeft altijd geleden aan kortetermijngeheugenverlies. Dan herinnert ze zich opeens haar ouders weer. Ga mee met Dory en haar vrienden op een onvergeteli... »
 
 
 
 
 

Toy Story - Buzz heeft lege batterijen!
Toy Story - Buzz heeft lege batterijen!
Buzz' batterijen zijn leeg, dus nu doen zijn laser en turbomotoren het niet meer. Hoe kunnen Woody en hij ervoor zorgen dat Andy ze vervangt? »
 
 
 
 
 

Lightyear
Lightyear
Het verhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor de bekende speelgoedfiguur uit Toy Story. In dit boek zien we hoe de jonge piloo... »
 
 
 
 
 

Frozen 2
Frozen 2
Een mysterieuze stem roept Elsa. Zou die haar kunnen vertellen waar haar magische krachten vandaan komen? Samen met Anna, Olaf, Kristoff en Sven reist ze naa... »
 
 
 
 
 

Disney's Ratatouille - Spiegeltje, spiegeltje…
Disney's Ratatouille - Spiegeltje, spiegeltje…
Remy vindt zijn rattenstaart opeens niet meer mooi en wil ervan af. Tot Colette hem vertelt wat zij ermee wil doen. »
 
 
 
 
 

Monsters en co - Wandeling in de dierentuin
Monsters en co - Wandeling in de dierentuin
Mike neemt zijn geliefde Celia mee naar de dierentuin. Het is een romantisch uitje, tot een grote boa wel heel veel interesse toont in de slangen op Celia's ... »