Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Stil in mij
Stil in mij
In <em>Stil in mij. Overleven bij de nonnen</em> vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door... »
 
 
 
 
 

Fooddetective
Fooddetective
Wat heeft Mexico met de caesar salad te maken? Wie heeft de hamburger uitgevonden? Is de manier waarop wij dame blanche serveren - vanille-ijs met chocolades... »
 
 
 
 
 

Het bedrog van Quisco
Het bedrog van Quisco
De jonge journalist Evander Clovis heeft een nieuwe opdracht: een stuk schrijven over de mysterieuze verdwijning van Martha Mulder in het wonderlijke – voo... »
 
 
 
 
 

In vredesnaam
In vredesnaam
In de nok van de Utrechtse Domkerk hangt het levenloze lichaam van een vrouw. Niet lang daarna worden in twee andere kerken in Utrecht lichamen aangetroffen.... »
 
 
 
 
 

Leve de magnetron!
Leve de magnetron!
willem-Alexander in zijn eigen woorden. »
 
 
 
 
 

Das Tulpenvirus
Das Tulpenvirus
Das Tulpenvirus »
 
 
 
 
 

Het tulpenvirus
Het tulpenvirus
Het tulpenvirus van Daniëlle Hermans is een historisch moordverhaal en een moderne detective. In 1636 wordt de herbergier en tulpenhandelaar Wouter Winckel ... »
 
 
 
 
 

Stille getuigen
Stille getuigen
In een kasteel langs de Vecht tussen Amsterdam en Utrecht huist het Landelijk Instituut voor Forensische Expertise. Het LIFE wordt met strakke hand geleid do... »
 
 
 
 
 

Help!
Help!
 »