Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Stil in mij
Stil in mij
In Stil in mij - Overleven bij de nonnen vertellen tientallen vrouwen over hun aangrijpende jeugdervaringen in instellingen waar zij aan de zorgen van nonnen... »
 
 
 
 
 

Doorlevers
Doorlevers
<p>In <em>Doorlevers </em>van Danielle Hermans vertellen vijftien mensen – jong en oud, man en vrouw, met en zonder gezin – hoe zij omgaan met het leven ... »
 
 
 
 
 

Das Tulpenvirus
Das Tulpenvirus
Das Tulpenvirus »
 
 
 
 
 

De man van Manhattan
De man van Manhattan
Al jaren is de Amerikaanse historicus Donald Christie bezig met zijn levenswerk: het ontcijferen van twaalfduizend zeventiende-eeuwse documenten. Dit unieke ... »
 
 
 
 
 

The Tulip Virus
The Tulip Virus
A gripping debut mystery set in contemporary London with roots in 17th... »
 
 
 
 
 

Fooddetective
Fooddetective
Wat heeft Mexico met de caesar salad te maken? Wie heeft de hamburger uitgevonden? Is de manier waarop wij dame blanche serveren - vanille-ijs met chocolades... »
 
 
 
 
 

Het tulpenvirus
Het tulpenvirus
Alkmaar, 1636. De gerespecteerde herbergier en tulpenhandelaar Wouter Winckel wordt gevonden in de gelagkamer van zijn taveerne De Oude Schutterdoelen. Hij i... »
 
 
 
 
 

In vredesnaam
In vredesnaam
In de nok van de Utrechtse Domkerk hangt het levenloze lichaam van een vrouw. Niet lang daarna worden in twee andere kerken in Utrecht twee vrouwenlichamen a... »
 
 
 
 
 

Virus del Tulipn, El
Virus del Tulipn, El
El Virus del tulipan/ The Tulip Virus »
 
 
 
 
 

Cognitieve gedragstherapie bij depressie
Cognitieve gedragstherapie bij depressie
De term 'depressie' verwijst naar een conglomeraat van ernstige, langdurige en invaliderende veranderingen in de beleving, de fysieke en cognitieve toestand ... »