Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Sasha trilogie
Sasha trilogie
Drie dagboeken van Sasha Lasonder nu bij elkaar in één band! De Sasha-trilogie bevat de titels: De vreselijke verhuizing, Zoenen met een beugel en Chaos in... »
 
 
 
 
 

Love you, miss you
Love you, miss you
 »
 
 
 
 
 

help! red de juf!
help! red de juf!
 »
 
 
 
 
 

weg met die draak!
weg met die draak!
In dit nieuwe deel uit de juf Fiep-serie vindt Kas een ei. Een drakenei dat op uitkomen staat. Nét als inspecteur De Vries in de klas komt om juf Fiep te be... »
 
 
 
 
 

Ademloos
Ademloos
Het is natuurlijk al erg genoeg als je op de eerste schooldag door je moeder naar school gebracht wordt. Maar als je moeder eruitziet alsof ze haar vingers i... »
 
 
 
 
 

Laat die beer los!
Laat die beer los!
Het is de dag voor kerst. Buiten is het koud. Maar in de klas van juf Fiep is het warm en gezellig. Er ontbreekt alleen nog één ding: een boom met lichtjes... »
 
 
 
 
 

Paard bij de dokter
Paard bij de dokter
Bram en Nina horen dat het paard van Sinterklaas last van zere knieën heeft. Ze sturen een mailtje naar Sinterklaas waarin ze schrijven over hun opa die een... »
 
 
 
 
 

De dropbom
De dropbom
Dropfabriek Van Zutphen & Zn (hofleverancier) wordt getroffen<br/>door de ene na de andere ramp. De Uitgedroogde Muizenkeutels<br/>(met Salmiakvulling) moete... »
 
 
 
 
 

Superridder!
Superridder!
Superridder! »
 
 
 
 
 

Een klein kindje
Een klein kindje
Maria is zwanger. Samen met Jozef moet ze op weg naar Bethlehem om zich in te schrijven, maar al snel is Maria erg moe. Hoe moet dat nu? De prachtige tekenin... »