Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

gooi juf in zee!
gooi juf in zee!
Kas treft het: zijn tand is eruit en nu mag hij met de hele klas een dagje zeilen op 'Het Zeepaard', de boot van Peer. Maar als de wind wegvalt, blijft de bo... »
 
 
 
 
 

Juf in de pan
Juf in de pan
'help!' roept juf. 'help.laat me gaan.''nee', zegt de reus.'ik heb trek.'rik kijkt naar saar.'dat is niet best', zegt hij zacht.'wat doen we?''naar huis', si... »
 
 
 
 
 

Dit wordt het ergste jaar van mijn leven
Dit wordt het ergste jaar van mijn leven
De ouders van Romy willen weg uit Amsterdam, om in het buitenland een Bed & Breakfast te beginnen. Tijdens de meivakantie gaan ze in Frankrijk op zoek naar d... »
 
 
 
 
 

Bas op avontuur
Bas op avontuur
Bas krijgt een verhuisdoos van papa. Leuk! Hij tovert de doos om tot trein, boot, restaurant, brandweerwagen en raket. Wat een avonturen beleeft Bas.<br/><br... »
 
 
 
 
 

Stop die haai!
Stop die haai!
Om te vieren dat alle kinderen uit groep 3 hun zwemdiploma hebben, neemt juf Fiep hen een dagje mee naar de zee. Daar gaat het al snel mis. Als Kas dreigt te... »
 
 
 
 
 

help! red de juf!
help! red de juf!
 »
 
 
 
 
 

Ademloos
Ademloos
Het is natuurlijk al erg genoeg als je op de eerste schooldag door je moeder naar school gebracht wordt. Maar als je moeder eruitziet alsof ze haar vingers i... »
 
 
 
 
 

Paard bij de dokter
Paard bij de dokter
Bram en Nina horen dat het paard van Sinterklaas last van zere knieĆ«n heeft. Ze sturen een mailtje naar Sinterklaas waarin ze schrijven over hun opa die een... »
 
 
 
 
 

De dropbom
De dropbom
Dropfabriek Van Zutphen & Zn (hofleverancier) wordt getroffen<br/>door de ene na de andere ramp. De Uitgedroogde Muizenkeutels<br/>(met Salmiakvulling) moete... »