Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Mijn preek van de week boek
Mijn preek van de week boek
Is een preek leuk?Ja! Als je goed oplet en bezig blijft, leer je veel over God. Blijf wakker en actief met dit leuke invulboek. Vul bijvoorbeeld in wie de p... »
 
 
 
 
 

Feestje!
Feestje!
Haas is bijna jarig. Hij schrijft een kaart aan Beer: kom je ook op mijn feestje? Beer is erg blij met de kaart. Maar Beer heeft geen oogjes. Hij kan de kaar... »
 
 
 
 
 

Paard ontsnapt
Paard ontsnapt
Paard ontsnapt en Paard ontvoerd kregen bij verschijnen veel lovende reacties van lezers en pers. Matthijs en Tessa, die een paard redden uit het slachthuis,... »
 
 
 
 
 

Ren juf, ren
Ren juf, ren
'hee!' roept juf fiep.'wat doe jij daar?wat moet dat met die taart!die is niet van jou!ho! stop!stop zeg ik je!hier met die taart.hier met die cup!' In groep... »
 
 
 
 
 

Eiland aan de horizon
Eiland aan de horizon
David woont met zijn familie op het eiland Mabuiag in de Torres Straat boven AustraliĆ«. Hij houdt van zwemmen en traint regelmatig met zijn zussen Tara en A... »
 
 
 
 
 

Een klein kindje
Een klein kindje
Maria is zwanger. Samen met Jozef moet ze op weg naar Bethlehem om zich in te schrijven, maar al snel is Maria erg moe. Hoe moet dat nu? De prachtige tekenin... »
 
 
 
 
 

Jeugdbijbel
Jeugdbijbel
De Jeugdbijbel is een verrassende uitgave, met 72 verhalen, verteld vanuit telkens een andere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon is vaak een bijbelse persoon, e... »
 
 
 
 
 

Supersem
Supersem
 »
 
 
 
 
 

Slaappoeder
Slaappoeder
Tom Job en Wout zijn een drieling. Ze zijn op dezelfde dag geboren. Tom het eerst. Job een uur later. En Wout het laatst. Dus hij is de jongste. Het is heus ... »