Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het grote Kluitman paardenverhalenboek
Het grote Kluitman paardenverhalenboek
Het grote Kluitman paardenverhalenboekPaardenfans kunnen vele uren smullen van de tien verhalen in Het grote Kluitman paardenverhalenboek. De verhalen zijn o... »
 
 
 
 
 

Altijd vluchten
Altijd vluchten
Amsterdam, 1820. Ze keken nog een keer de woning rond, maar ze zagen niets meer wat het nog waard was om mee te nemen. Pa zette zijn hoge hoed op. Ze klommen... »
 
 
 
 
 

De liefde van Luna
De liefde van Luna
De driejarige merrie Luna heeft weinig geluk in haar leven. Ze is gekocht door een handelaar die haar zo snel mogelijk zadelmak wil maken, zodat hij haar kan... »
 
 
 
 
 

Bowi komt in opstand
Bowi komt in opstand
Bowi is een vrolijke Shetlandpony, die graag meedoet aan shows. Zijn leven verandert volledig als hij ineens een andere trainer krijgt. Deze Hugo traint de p... »
 
 
 
 
 

Opgelost
Opgelost
 »
 
 
 
 
 

Het vrolijke Kluitman verhalen boek
Het vrolijke Kluitman verhalen boek
Hou jij ook zo van verhalen waar je lekker bij kunt wegdromen? Wil je even in een wereld stappen waarin de hoofdpersoon het misschien wel moeilijk heeft, maa... »
 
 
 
 
 

Dieren in nood!
Dieren in nood!
Mees en Merel helpen dieren in nood Dieren in nood! is het tweede deel in de 8+-dierenserie van ­Christine Linneweever. Mees en Merel zijn aardig gewend aan... »
 
 
 
 
 

Nola. Met hart en ziel
Nola. Met hart en ziel
Het unieke aan de Gouden Paarden-serie is dat de boeken zijn geschreven vanuit de beleving van het paard. Juist hierdoor weet Christine Linneweever haar leze... »
 
 
 
 
 

Het vuur van Bajka
Het vuur van Bajka
Het unieke aan de Gouden paarden-serie is dat de boeken zijn geschreven vanuit de beleving van het paard. Juist hierdoor weet Christine Linneweever haar leze... »
 
 
 
 
 

De droom van Fabio
De droom van Fabio
Christine Linneweever heeft als paardenjounalist veel kennis van paarden en weet die opnieuw te gebruiken in een aantrekkelijk een meeslepend verhaal. Haar b... »