Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Blindelings
Blindelings
Een YA-thriller over manipulatie, onzekerheid en gevaar!<br/><br/>Ivy Maron is bijna achttien en zit op de modevakschool. Vanaf het moment dat ze de mysterie... »
 
 
 
 
 

Wonderland
Wonderland
Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolgi... »
 
 
 
 
 

Lúcia Flores en de behekste kermis
Lúcia Flores en de behekste kermis
Lúcia Flores maakt zich op voor een nieuw avontuur met haar abuelo Hugo. De Welbefaamde Betoverde Limotrein brengt haar naar een bijzondere kermis, betoverd... »
 
 
 
 
 

Vlucht 703
Vlucht 703
Iris en Timon gaan met de klas naar een escape room in een vliegtuig: een Escape Flight. Doel van het spel: vind de bom en ontmantel hem binnen twee uur. De ... »
 
 
 
 
 

Oud & nieuw
Oud & nieuw
 »
 
 
 
 
 

Dubbelleven
Dubbelleven
young adult, Chinouk Thijssen, Nederlands, van eigen bodem, liefde, mode, debuutEen realistisch en meeslepend verhaal over een meisje dat zichzelf letterlijk... »
 
 
 
 
 

Feestelijke desserts
Feestelijke desserts
 »
 
 
 
 
 

Fataal spel
Fataal spel
Het Clavis-debuut van de populaire boekvlogger Chinouk Thijssen. Een zenuwslopende young adult.Wat voor een ziek spelletje is dit? Nadat haar zusje Jessie is... »