Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Blindelings
Blindelings
Een YA-thriller over manipulatie, onzekerheid en gevaar!<br/><br/>Ivy Maron is bijna achttien en zit op de modevakschool. Vanaf het moment dat ze de mysterie... »
 
 
 
 
 

Oud & nieuw
Oud & nieuw
 »
 
 
 
 
 

Dubbelleven
Dubbelleven
young adult, Chinouk Thijssen, Nederlands, van eigen bodem, liefde, mode, debuutEen realistisch en meeslepend verhaal over een meisje dat zichzelf letterlijk... »
 
 
 
 
 

Feestelijke desserts
Feestelijke desserts
 »
 
 
 
 
 

De's evvel ok wa
De's evvel ok wa
 »
 
 
 
 
 

Museumnacht
Museumnacht
Een jaar geleden werd er een gruwelijke meervoudige moord gepleegd in het Instamuseum. De dader werd doodgeschoten, maar het museum bleef dicht. Op internet ... »
 
 
 
 
 

Happyland
Happyland
Als er in het saaie dorpje Zevenstroom een nieuwe burgemeester wordt aangesteld, iemand van buiten het dorp, zijn alle inwoners in rep en roer. Maar al snel ... »
 
 
 
 
 

Fataal spel
Fataal spel
Het Clavis-debuut van de populaire boekvlogger Chinouk Thijssen. Een zenuwslopende young adult.Wat voor een ziek spelletje is dit? Nadat haar zusje Jessie is... »
 
 
 
 
 

Stroomstoring
Stroomstoring
Wanneer vijf leerlingen nog als laatsten op school zijn, gaat plots het luchtalarm af. In een fabriek aan de grens met Duitsland is na een stroomstoring een ... »