Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Blindelings
Blindelings
Een YA-thriller over manipulatie, onzekerheid en gevaar!<br/><br/>Ivy Maron is bijna achttien en zit op de modevakschool. Vanaf het moment dat ze de mysterie... »
 
 
 
 
 

Fataal spel
Fataal spel
Het Clavis-debuut van de populaire boekvlogger Chinouk Thijssen. Een zenuwslopende young adult. Wat voor een ziek spelletje is dit? Nadat haar zusje Jessie i... »
 
 
 
 
 

Jaarboek Stralingsbescherming
Jaarboek Stralingsbescherming
Jaarboek Stralingsbescherming / 2009 - druk 1 »
 
 
 
 
 

Hij is van mij
Hij is van mij
Had ik deze baan maar nooit gekregen.<br/>Had ik Arthur maar nooit ontmoet.<br/>Helaas kunnen we dit soort dingen alleen achteraf zeggen.<br/><br/>Wanneer Za... »
 
 
 
 
 

Vlucht 703
Vlucht 703
Iris en Timon gaan als klassenuitje naar een escaperoom in een vliegtuig. Hun groepje krijgt het laatste toestel toegewezen, vlucht 703. Het doel: een bom on... »
 
 
 
 
 

Boekenweek van Jongeren Schoolpakket 3PAK 2022
Boekenweek van Jongeren Schoolpakket 3PAK 2022
De bestelperiode is verlopen. Je kunt nog bestellen maar komt op de reserve lijst. Uitlevering van producten is alleen gegarandeerd indien je besteld hebt ti... »
 
 
 
 
 

Hij is van mij
Hij is van mij
Had ik deze baan maar nooit gekregen.Had ik Arthur maar nooit ontmoet.Helaas kunnen we dit soort dingen alleen achteraf zeggen.Wanneer Zara in de winkel Next... »