Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

In retraite
In retraite
Waar ligt de grens tussen therapie en manipulatie?Catherine Richards (Cathy) is een krachtige therapeute met goeroeachtige trekken. Zij heeft een tiendaagse ... »
 
 
 
 
 

De ingreep
De ingreep
In een ziekenhuis wordt onder aan een trap een lijk gevonden. Was het een ongeluk of was het moord?Wanneer psychologe Mensje Kramer een baan krijgt aangebode... »
 
 
 
 
 

Nooit meer regen
Nooit meer regen
<p>Een half jaar na de dood van Jeanne Dufour worstelen haar echtgenoot, haar zoon en haar ex-man met hun verlies en met geheimen uit het verleden. Als de no... »
 
 
 
 
 

Gebroken wit
Gebroken wit
Op de kraamafdeling komt een oud schandaal boven tafel en er vindt opnieuw een medische misser van formaat plaats. De nationale verontwaardiging is enorm en ... »
 
 
 
 
 

Kindermandala's
Kindermandala's
Dit in kleur geïllustreerde boek staat vol met verhaaltjes en opdrachten waarin de cirkel en het kind centraal staan. Met dit boek kan het kind - alleen of ... »
 
 
 
 
 

Met andere ogen
Met andere ogen
 »
 
 
 
 
 

De ingreep
De ingreep
<p><em>De ingreep</em> is een spannende thriller van Carla de Jong, de auteur van de bestseller <em>In retraite</em>.</p><p>Wanneer psychologe Mensje Kramer ... »
 
 
 
 
 

Geoscoop
Geoscoop
toerisme en recreatie bovenbouw werkboek »
 
 
 
 
 

2 Havo/vwo
2 Havo/vwo
De Geo 2 Havo/Vwo Werkboek A + B »