Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

In retraite
In retraite
Waar ligt de grens tussen therapie en manipulatie?Catherine Richards (Cathy) is een krachtige therapeute met goeroeachtige trekken. Zij heeft een tiendaagse ... »
 
 
 
 
 

De ingreep
De ingreep
In een ziekenhuis wordt onder aan een trap een lijk gevonden. Was het een ongeluk of was het moord?Wanneer psychologe Mensje Kramer een baan krijgt aangebode... »
 
 
 
 
 

Nooit meer regen
Nooit meer regen
<p>Een half jaar na de dood van Jeanne Dufour worstelen haar echtgenoot, haar zoon en haar ex-man met hun verlies en met geheimen uit het verleden. Als de no... »
 
 
 
 
 

In retraite
In retraite
<p>In <em>In retraite</em> van Carla de Jong komen Dee, Luc, Brad, Ola en Sonja in het Friese Gaasterland bijeen voor een tiendaagse therapie onder begeleidi... »
 
 
 
 
 

Utrecht
Utrecht
 »
 
 
 
 
 

Kindermandala's
Kindermandala's
Dit in kleur geïllustreerde boek staat vol met verhaaltjes en opdrachten waarin de cirkel en het kind centraal staan. Met dit boek kan het kind - alleen of ... »
 
 
 
 
 

Geoscoop
Geoscoop
toerisme en recreatie bovenbouw werkboek »
 
 
 
 
 

2 Havo/vwo
2 Havo/vwo
De Geo 2 Havo/Vwo Werkboek A + B »
 
 
 
 
 

Geheim leven
Geheim leven
Elza Kingma groeit op in het interbellum. Ondanks de crisis van de jaren dertig kent haar leven weinig zorgen. Dat verandert met de komst van nieuwe buren. ... »