Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

La princesa de Hielo
La princesa de Hielo
Misterio Y Secretos Familiares En Una Emocionante Novela De Suspense »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
Heks is de nieuwste thriller van Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren v... »
 
 
 
 
 

Koekoeksjong
Koekoeksjong
Twee verschrikkelijke gebeurtenissen schudden Fjällbacka op haar grondvesten. Een beroemde fotograaf wordt dood aangetroffen in een showroom en Henning Baue... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin - special Reefman
Zeemeermin - special Reefman
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Onderzoek van inspecteur Patrik Hedström en zijn collega’s levert niets op. Vier maanden later wordt de man... »
 
 
 
 
 

Box
Box
<p>Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen in een kist doorboord met zwaarden, vraagt de politie zich af of het een mislukte goocheltruc is of een brute mo... »
 
 
 
 
 

The Ice Princess [Large Print]
The Ice Princess [Large Print]
16 Point »
 
 
 
 
 

Gouden kooi
Gouden kooi
Faye en Jack zijn het absolute droompaar. Ze hebben een succesvol bedrijf en wonen in een luxe appartement. Hun dochter Julienne is de bekroning van hun gelu... »
 
 
 
 
 

Een echte rotdag
Een echte rotdag
Een echte rotdag is een kort verhaal van Camilla Läckberg, met Patrik Hedström in de hoofdrol. Scholier Sixten wordt gepest omdat hij dik is. Patrick heeft... »
 
 
 
 
 

De vrienden van Matty & andere spannende verhalen
De vrienden van Matty & andere spannende verhalen
Nicci French en Camilla Läckberg, de twee absolute topschrijvers van het thrillergenre, zijn nu voor het eerst samengebracht in een verhalenbundel, 'De vrie... »
 
 
 
 
 

Cultus: Deel 3
Cultus: Deel 3
Wanneer een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm verdwijnt, worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingesch... »