Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zusje
Zusje
In Tanumshede heerst grote opwinding. De plaats wordt het decor voor de realitysoap Fucking Tanum. Oud-deelnemers uit series als Big Brother gaan er een tij... »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
<p>Patrik Hedström en zijn collega's van het politiebureau in Tanumshede hebben een rustige winter achter de rug. Maar nu de lente in aantocht is, heerst er... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelij... »
 
 
 
 
 

Hidden Child
Hidden Child
 »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Inspecteur Patrick Hedström gaat na een langdurig ziekteverlof weer aan het werk. Hij is zijn kantoor nog niet binnen of hij krijgt al een moordonderzoek to... »
 
 
 
 
 

Gouden kooi
Gouden kooi
Faye en Jack zijn het absolute droompaar. Ze hebben een succesvol bedrijf en wonen in een luxe appartement. Hun dochter Julienne is de bekroning van hun gelu... »
 
 
 
 
 

The Hidden Child
The Hidden Child
Crime writer Erica Falck is shocked to discover an old Nazi medal... »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Inspecteur Patrik Hedström gaat na een langdurig ziekteverlof weer aan het werk. Hij is zijn kantoor nog niet binnen of hij krijgt al een moordonderzoek toe... »
 
 
 
 
 

The Ice Princess
The Ice Princess
A Novel »
 
 
 
 
 

De droom over Elisabeth
De droom over Elisabeth
De droom van Elisabeth is een kort verhaal van Camilla Läckberg. Malin en Lars zijn begonnen aan een grote zeilreis. Tijdens de tocht droomt Malin over Lars... »