Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

New York New York
New York New York
Een weergaloos marathonverslag van Nederlands meest sportieve psychiater.<br/><br/>Bram Bakker beschrijft op originele en voor lopers herkenbare wijze de per... »
 
 
 
 
 

Verademing
Verademing
Veel mensen staan de hele dag áán. Ze ademen te snel en ze verbruiken daarmee onnodig veel energie. Kun jij goed ontspannen? Als je ontspannen bent adem je... »
 
 
 
 
 

Oud zeer
Oud zeer
Als voormalig 'cowboy in de psychiatrie' (de Volkskrant) blikt Bram Bakker in Oud zeer terug op zijn eigen verleden en de oude en niet verwerkte pijn die dit... »
 
 
 
 
 

Blijf beter!
Blijf beter!
De gezondheidszorg verkeert in zwaar weer. De consument wil gebruik maken van alle mogelijkheden in de zorg, liefst ook nog op kosten van een zorgverzekeraar... »
 
 
 
 
 

Runningtherapie
Runningtherapie
Steeds meer mensen ontdekken hoe prettig het is om regelmatig hard te lopen. Het biedt compensatie voor het werk dat ze de hele dag met hun hoofd doen, en he... »
 
 
 
 
 

Fun for Flutes
Fun for Flutes
 »
 
 
 
 
 

Leren doseren
Leren doseren
Bram Bakker is psychiater. Hij werkt bij verslavingsinstelling Trubendorffer en is daarnaast medisch directeur van Fundamentum, een afkickkliniek voor mensen... »
 
 
 
 
 

Mateloos
Mateloos
 »
 
 
 
 
 

Beleggen na de hype
Beleggen na de hype
terug naar zelf beleggen »
 
 
 
 
 

Over seks gesproken
Over seks gesproken
In Over seks gesproken zoekt Bram Bakker naar antwoorden op vragen over seks die bij velen leven: Is porno schadelijk? Bestaat seksverslaving? Wat is normaal... »