Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Verademing
Verademing
 »
 
 
 
 
 

Loden last
Loden last
Wat gebeurt er ná een zelfmoord? Dan komen voor de nabestaanden de vragen: hadden ze dit kunnen zien aankomen, hadden ze het kunnen voorkomen? Bram Hulzebos... »
 
 
 
 
 

Leren doseren
Leren doseren
Bram Bakker is psychiater. Hij werkt bij verslavingsinstelling Trubendorffer en is daarnaast medisch directeur van Fundamentum, een afkickkliniek voor mensen... »
 
 
 
 
 

De dwarse psychiater
De dwarse psychiater
Bram Bakker (1963) kan gezien worden als een van de meest kritische en uitgesproken psychiaters die er is. Hij baarde opzien met Te gek om los te lopen en Te... »
 
 
 
 
 

Vrij(be)wijs
Vrij(be)wijs
In Vrijbewijs laten Marina van der Wal en Bram Bakker met veel humor zien hoe je omgaat met pubers en de onvermijdelijke gesprekken over seks. Dit boek maakt... »
 
 
 
 
 

Over seks gesproken
Over seks gesproken
In Over seks gesproken zoekt Bram Bakker naar antwoorden op vragen over seks die bij velen leven: Is porno schadelijk? Bestaat seksverslaving? Wat is normaal... »
 
 
 
 
 

De halve van Egmond
De halve van Egmond
Achter het succes van De halve van Egmond zit meer dan de door velen gedeelde fascinatie voor het hardlopen. Bram Bakker schreef een boek dat niet alleen raa... »
 
 
 
 
 

Gevoelige zielen
Gevoelige zielen
Bram Bakker hoeft zich nu hij geen medisch specialist meer is niet langer aan behandelprotocollen en bureaucratische procedures te houden en durft zich te la... »