Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bloed, zweet en tranen
Bloed, zweet en tranen
In 1939 was Bob Mendes twaalf jaar oud, een paar jaar jonger dan Bram Meijer, het hoofdpersonage in Bloed, zweet en tranen. Bram is een joodse jongen uit Ant... »
 
 
 
 
 

De kracht van het vuur
De kracht van het vuur
Op 16 augustus 1953 ontvlucht de machtigeDarius Razdi, kanselier van de sjah vanPerziĆ«, het gistende Teheran. Op dezelfde dagverwekt hij bij zijn kersverse ... »
 
 
 
 
 

Dirty Dancing
Dirty Dancing
 »
 
 
 
 
 

Rassen-rellen
Rassen-rellen
 »
 
 
 
 
 

Link
Link
Link is een spannend en onthullend verhaal over computercriminelen; over slimme jongens die onnoemelijk rijk willen worden en dat doel trachten te bereiken m... »
 
 
 
 
 

Vermoorde onschuld
Vermoorde onschuld
Brijs vond niet dat hij te snel reed, Hilde vond van wel. Ze zei het niet, maar de krampachtige manier waarop ze zich aan de handgreep boven het portier vast... »
 
 
 
 
 

De kracht van het ijs
De kracht van het ijs
Om olie van de bitterkoude North Slope naar de ijsvrije haven van Valdez in het zuiden te transporteren, wordt dwars door Alaska de duurste pijplijn aller ti... »
 
 
 
 
 

Scherprechter
Scherprechter
Een controversieel Antwerps strafrechter wordt herhaaldelijk met de dood bedreigd.Uit angst voor perslekken vraagt hij Sam Keizer de dader op te sporen. Sind... »
 
 
 
 
 

Vuil geld
Vuil geld
»