Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dag van schaamte
Dag van schaamte
Samanta Easters werkt voor een supranationale politiedienst die de veiligheid verzekert van Europese topfunctionarissen. Zij komt in het bezit van informatie... »
 
 
 
 
 

Bloed, zweet en tranen
Bloed, zweet en tranen
In 1939 was Bob Mendes twaalf jaar oud, een paar jaar jonger dan Bram Meijer, het hoofdpersonage in Bloed, zweet en tranen. Bram is een joodse jongen uit Ant... »
 
 
 
 
 

Top secret
Top secret
Charlotte Kramer, de eerste vrouwelijke president van Amerika, is net aan een tweede termijn begonnen. Ze zal zich nu moeten bewijzen! Maar er zijn meer vrou... »
 
 
 
 
 

Het Chunnel syndroom
Het Chunnel syndroom
 »
 
 
 
 
 

Medeschuldig
Medeschuldig
Jozef Heine, een joods kunstschilder, wordt op latere leeftijd geplaagd door gewetenswroeging over zijn rol bij de gebeurtenissen in Sabra en Sjatila en de d... »
 
 
 
 
 

Spannende verhalen
Spannende verhalen
 »
 
 
 
 
 

Vergelding
Vergelding
Schokkende onthullingen over zijn verleden brengen een Belgisch industrieel handelsagent ertoe voor de IsraĆ«lische Mossad te gaan werken. Hij infiltreert in... »
 
 
 
 
 

Bloedrecht
Bloedrecht
Erasmus Jacobs is een mislukkeling, erfelijk belast met bezitsdrang, die wordt aangewakkerd door een kinderlijke adoratie voor zijn ter dood veroordeelde vad... »