Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De bende van Venus
De bende van Venus
Erica (16) en de drie andere leden van Team Mortis worden naar Parijs gestuurd. Erica moet infiltreren in de Bende van Venus. Wat hebben deze geheimzinnige t... »
 
 
 
 
 

Het Romeo & Juliet mystery
Het Romeo & Juliet mystery
De wereld van de 16-jarige Erika Storm stort in wanneer haar Italiaanse vriendje Marco grote geheimen blijkt te hebben. In het bezit van drugs en een wapen d... »
 
 
 
 
 

Het dodenspel
Het dodenspel
Twee jongeren vinden de dood in een ondergronds labyrint in Boedapest, Hongarije, wanneer ze gedwongen worden 'Het Dodenspel' te spelen. Ver- schillende expl... »
 
 
 
 
 

De zwarte zon
De zwarte zon
Londen staat op z'n kop wanneer de Amerikaanse tieneractrice Quinn Pillsbury onder vreemde omstandigheden verongelukt. Op haar linkerpols wordt een gruwelijk... »
 
 
 
 
 

Het zwarte oog
Het zwarte oog
Jonas, gitarist van de ondertussen hyperpopulaire Ghost Rockers, stapt op een dag zomaar uit de band en verdwijnt spoorloos. Een afscheidsbrief is alles wat ... »
 
 
 
 
 

Verloren zomer
Verloren zomer
De Ghost Rockers hebben de tijd van hun leven. De zomer staat voor de deur, de band is hyper populair en ze mogen optreden op het legendarische Rock Beach Fe... »
 
 
 
 
 

Campus 12 : vriendenboek
Campus 12 : vriendenboek
Campus 12 gaat over boksen, zingen en wetenschap. Drie werelden die door de bretellen van de vriendschap worden opgehouden. Vind jij je vrienden ook zo belan... »
 
 
 
 
 

De Spiegelmoorden
De Spiegelmoorden
Wanneer een vermist meisje na zes jaar plots dood wordt aangetroffen, wil Erika Storm een oude ontvoeringszaak weer openen. Losgebroken van haar team, staat ... »
 
 
 
 
 

De Engelenmoord
De Engelenmoord
<P>Een wervelende zoektocht door BelgiĆ« met een Vlaams-Waals duo</P><P>De achttienjarige Julie Dumoulin wordt de keel afgesneden met een stuk vinylplaat van... »
 
 
 
 
 

Ghost Rockers : leesboek 7 - title TBD
Ghost Rockers : leesboek 7 - title TBD
De Ghost Rockers keren na een geweldige zomervakantie terug naar het DAM en vinden tussen torenhoge stapels fanmail een duistere speldoos. Een onbekend perso... »