Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Engelenmoord
De Engelenmoord
<P>Een wervelende zoektocht door België met een Vlaams-Waals duo</P><P>De achttienjarige Julie Dumoulin wordt de keel afgesneden met een stuk vinylplaat van... »
 
 
 
 
 

Team Mortis - Bloedlijst
Team Mortis - Bloedlijst
Het zesde boek in de reeks. Los te lezen. De eerste vier delen wel in volgorde te lezen.Een jong Litouws koppeltje komt om het leven, wanneer ze door een beu... »
 
 
 
 
 

Blind verdriet
Blind verdriet
‘Gek toch. Hoe alle puzzelstukjes voor je neus liggen… en je toch blind bent voor de waarheid.’Zweden is in rep en roer wanneer in het uiterst noordeli... »
 
 
 
 
 

Verdronken zielen
Verdronken zielen
<P>De zeventienjarige dochter van een prominent internationaal mediamagnaat verdwijnt spoorloos. Het meisje was naar verluidt lid van een moderne commune, de... »
 
 
 
 
 

Bloedlijst
Bloedlijst
Jeugdspionne Erika Storm moet infiltreren in een heavy metal band nadat een jong koppeltje op gruwelijke wijze vermoord werd. De vreselijke beelden van hun m... »
 
 
 
 
 

Box Carlo Cabana
Box Carlo Cabana
Carlo Cabana en zijn vrienden redden de dag! ... Nu ja, dat proberen ze toch. Net als zijn vrienden<br/>heeft Carlo namelijk superkrachten, maar hij is een k... »
 
 
 
 
 

Stille Waters
Stille Waters
Diep verscholen in de ongerepte Spaanse Sierra Nevada, wordt het lichaam van klimaatactivist Abran Melendez gevonden. Zijn lijk werd met takken doorboord, al... »
 
 
 
 
 

De bende van goudslang
De bende van goudslang
Mila is totaal van de kaart. Haar vader is onschuldig aan de moord op Helena Casteleyn-Kent, maar het enige bewijs dat hem vrij kon krijgen werd vernietigd. ... »
 
 
 
 
 

De slaventocht
De slaventocht
De Noorse tienersterren en influencers, Livia Holt en Finn Thorsen, worden ontvoerd en zijn beiden gedoemd te sterven tijdens een luguber spelletje. Slechts ... »