Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kip in de war
Kip in de war
lies is een kip. lies is dol op een pier. er is er een in de tuin. maar dat gaat mis. de pier geeft lies een mep: pok! lies is in de war. ik ben een kip, zeg... »
 
 
 
 
 

De man met de staak
De man met de staak
 »
 
 
 
 
 

ALTIJD MAAR DRAAIEN
ALTIJD MAAR DRAAIEN
Sterretjes zijn leesboeken voor kinderen in groep 3 die wat meer tijd nodig hebben om te leren lezen. Het niveau van deze boeken is eenvoudiger dan gemiddeld... »
 
 
 
 
 

Renaissance
Renaissance
<p>De Renaissance begon in Italië en verspreidde zich van daaruit gedurende de vijftiende en zestiende eeuw over het Europese continent. De Italiaanse human... »
 
 
 
 
 

Geheime gangen
Geheime gangen
Sybrands vader heeft een luchtfoto van de oude binnenstad. Zijn eigen huis staat er ook op. Sybrand ontdekt dat er vlakbij een enorme tuin moet zijn. Die wil... »
 
 
 
 
 

Kapoerem Kapoerowitzj
Kapoerem Kapoerowitzj
Dit wonderlijke avontuur speelt zich lang geleden af, in de tijd dat de geschiedenis nog moet beginnen en de aarde nog plat is.Kapoerem Kapoerowitzj woont in... »
 
 
 
 
 

De heksen van het zwarte licht
De heksen van het zwarte licht
Heksen Van Het Zwarte Licht Cassetteboek »
 
 
 
 
 

De Klugt-code
De Klugt-code
Vijftig jaar geleden deed meneer van der Klugt een uitvinding die zijn tijd ver vooruit was. Zó ver dat je er niets aan had. De uitvinding bleef al die tijd... »