Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De mensenkenner
De mensenkenner
'Meekomen nu.' Lammert wenkt met zijn wijsvinger en alsof er een touw om zijn nek is geknoopt, loopt Alwin achter hem aan. In zijn verbeelding hoort hij de s... »
 
 
 
 
 

De verborgen kamer
De verborgen kamer
Op een ochtend vindt Luca een knikker in de keuken. Hij rolt steeds naar dezelfde plek bij de muur. Het lijkt of de knikker haar iets wil vertellen. Luca ont... »
 
 
 
 
 

Sprong in het duister
Sprong in het duister
<p>De twaalfjarige Gideon groeit op in een klooster. Hij weet niet wie zijn ouders zijn, de monniken zorgen al jaren voor hem. Maar Gideon voelt zich er niet... »
 
 
 
 
 

Verdwaald op de rivier
Verdwaald op de rivier
Jeroen en Yara gaan in de zomervakantie logeren bij hun favoriete oom Jouke in Haarlem. Tijdens een wandeling gebeuren er ineens heel rare dingen: Jeroen den... »
 
 
 
 
 

Popster vermist
Popster vermist
V3&K Onthoud die naam! Jay Dean, de grote popheld, geeft een extra optreden. V3&K zijn fans en willen kost wat kost naar het concert. Ze weten kaarten te bem... »
 
 
 
 
 

Het grote letterboek van A tot Z
Het grote letterboek van A tot Z
Het grote letterboek van a tot z. Kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen volop... »
 
 
 
 
 

Ik kan het wel!
Ik kan het wel!
Zonnetjes zijn leesboeken voor kinderen die al kunnen lezen als ze in groep 3 starten. Dit zijn kinderen die, als ze binnenkomen in groep 3, alle letters al ... »