Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De meisjeskijker
De meisjeskijker
Meneer Braun heeft zich teruggetrokken op het Caribische eiland Nevis, waar hij het geluk zoekt in de routine van lezen, eten en kijken naar meisjes. Dat kij... »
 
 
 
 
 

Moordcijfers
Moordcijfers
Norbert Hilvoort (ervaren tv-maker) is ingehuurd om het ten dode opgeschreven station TV11 de zoveelste herstart te geven. Hij is gezwicht voor het geld en d... »
 
 
 
 
 

La Paay
La Paay
 »
 
 
 
 
 

Zo niet erotisch!
Zo niet erotisch!
Over dekbedden, chique etentjes en het bezit van een zwembad.Over penisnijd, de lessen van Sex & the city en de lol van de pornoficatie.Over afleverrapporten... »
 
 
 
 
 

De Volgende Crisis
De Volgende Crisis
Terwijl het coronavirus zich over de wereld verspreidt misbruikt een eliteclub de angst en chaos om de wereldbevolkingsgroei te bestrijden. De escalerende ac... »
 
 
 
 
 

Bad-ass-days
Bad-ass-days
verslag van een oorlog in de anale zone »
 
 
 
 
 

Dimitri Frenkel Frank
Dimitri Frenkel Frank
'Ik was al gefascineerd door zijn televisiewerk', zo verklaart Bert van der Veer zijn eerste interesse in Dimitri Frenkel Frank, 'maar naarmate ik dieper in ... »
 
 
 
 
 

La Paay
La Paay
Patricia Paay en Bert van der Veer leerden elkaar kennen in de Toppop-studio. Toen Patricia overwoog haar levensverhaal in een boek te vervatten, was Bert vo... »
 
 
 
 
 

Een vrouw in 188 dagen
Een vrouw in 188 dagen
Na het succes van de romans De Meisjeskijker, Moordcijfers en De Smaak van Cornaille komt Bert van der Veer met de autobiografische romanreeks Is dit alles? ... »